(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

1_2_3

Mnogi med nami se spomnimo iz našega otroštva kviza, ki smo ga lahko spremljali na nemški ali avstrijski televiziji 1, 2 oder 3 (1, 2 ali 3). Za tri naše petošolce (Ivono Mes, Laro Čolnik in Jureta Kutoša) se bodo sanje mnogih otrok uresničile, saj bodo sami čisto zares sodelovali v kvizu 1, 2 oder 3  in bodo v sredo, 18. 5. 2016 odpotovali z letalom iz Gradca v Avstriji do Münchna, bavarske prestolnice v Nemčiji.

Spremlja jih njihova učiteljica nemščine, Milena Titan. Držimo pesti, da se bodo na tekmovanju dobro znašli in pozorno poslušali tekmovalna vprašanja ter tudi pravilno  odgovarjali nanje. Več o njihovih vtisih, ko se vrnejo iz Nemčije.

Vsem skupaj želimo uspešno potovanje, miren let in uspešno sodelovanje v kvizu.

Program

18. 5. 2016: Učenci in učiteljica so srečno prispeli in nestrpno pričakujejo aktivnosti in dogajanje, v katerega bodo vključeni. Učenci in učiteljica so popoldan preživeli v živalskem vrtu,  pri večerji  so spoznali tekmovalce iz Leipziga.

19. 5. 2016:  Učenci in učiteljica so spoznavali skrivnosti in zahteve pri delu v televizijskem studiju in snemanju oddaje.  Pozno zvečer so  se vrnili domov. Za njimi je neprecenljiva izkušnja.

Diploma

mag. Anastazija Avsec, ravnateljica

Dostopnost