(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si
Želje ob dnevu otroka

Želje ob dnevu otroka

Prvi ponedeljek v oktobru je dan, ko se začne teden otroka. Letošnja tema je Svet, v katerem želim živeti. Vabimo vas, da si v tem tednu še posebej pogosto v mislih slikate lepo prihodnost. Razmišljajte o tem, kaj si želite, kaj želite početi, ko boste odrasli, kje želite živeti ipd. Danes, ko praznujemo svetovni dan otroka, vas vabimo, da se v odmorih ustavite pri Inji Dokl in Evi Kegel in na listek zapišete, kaj si želite v prihodnosti. Listke bomo zbrali in z njimi oblikovali veliko srce, ki bije za lepo prihodnost.

V sredo, 5. 10. 2016 bomo obeležili svetovni dan učiteljev.   Polepšajmo dan našim učiteljem.

mag. Andreja Strmšek, mentorica šolske skupnosti

UNESCO je 5. oktober kot svetovni dan učiteljev razglasil  leta 1994 z namenom, da bi predstavil in poudaril poslanstvo učiteljev in njihove dosežke v vzgoji in izobraževanju. To je priložnost, da učiteljem izrazimo priznanje  in hvaležnost za njihovo bistveno in ključno vlogo, ki jo imajo pri izobraževanju in razvoju naše družbe. Letošnje praznovanje dneva učiteljev poteka pod geslom “Cenimo delo učiteljic in učiteljev, izboljšajmo njihov položaj!”

Vsem učiteljem in vzgojiteljem ter vsem zaposlenim v vzgoji in izobraževanju iskreno čestitam ob njihovem prazniku ter se zahvaljujem za trud, ki ga vlagajo v izobraževanje in vzgojo mladih.

mag. Anastazija Avsec, ravnateljica

Dostopnost