(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si
Dober dan, življenje

Dober dan, življenje

Osrednja tema letošnje zaključne prireditve, ki je potekala na prvi poletni dan, 21. junija 2017, je bila  življenje. Pogosto slišimo, da zajemamo življenje s polno žlico, torej z lepimi in grenkimi trenutki, z objemi, solzami, z radostjo in tudi jezo, vsekakor pa tudi z resnostjo in odgovornostjo. Življenje je kot tobogan – s pričakovanjem gor in z izkušnjo dol …

Nikoli ne moremo reči, da je življenje preprosto dobro ali slabo. Je le to, kar vidimo in predvsem kar iz njega naredimo. Učenci so z bogatim kulturnim programom razkrili odlične dramske, pevske in plesne sposobnosti in tako pokazali, česa se poleg učnih vsebin še naučijo. Tudi v tem šolskem letu so se trudili in sprejemali različne izzive. Učenci so bili uspešni na različnih tekmovanjih, natečajih, projektih in drugih dejavnostih. Za svoje izjemne dosežke so prejeli tudi nagrade in priznanja.

Na zaključni prireditvi smo se zahvalili tudi ravnateljici šole, mag. Anastaziji Avsec, za njen trud in ji zaželeli veliko uspeha na novem delovnem mestu.

Alenka Kozar

Dostopnost