(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si
25.1.2018 - Medobčinsko prvenstvo v odbojki za starejše dečke - galerija slik

25.1.2018 – Medobčinsko prvenstvo v odbojki za starejše dečke

Učenci Maj Bajzek, Gašper Koren, Sven Ploj, Jakob Stanek, Teo Založnik, Marsel Filipič, Alen Kozar, Timotej Križanič, Teo Wajs in Marsel Žnuderl so se v četrtek, 25.1.2018, udeležili področnega prvenstva v odbojki za starejše dečke. Tekmovanje je potekalo na Osnovni šoli I v Murski Soboti s pričetkom ob 12. 15. Tekmovanja so se poleg naše šole udeležile še Osnovna šola Ivan Cankar Ljutomer, Osnovna šola Velika Polana in Osnovna šola I Murska Sobota.

Prvo tekmo so se naši odbojkarji pomerili z Osnovno šolo Velika Polana ter jo z odlično igro gladko premagali z 2:0. V drugi tekmi proti Osnovni šoli I Murska Sobota, po odličnem začetku, ko smo povedli s 6:0, nikakor nismo našli prave igre in ob prevelikem številu napak izgubili z 2:0. Tretja tekma je bila prava drama. Po izgubljenem prvem setu je že vse kazalo, da bodo Ljutomerčani zmagali, vendar so se naši dečki v drugem nizu zbrali, motivirali z že v naprej obljubljeno pico za 2. mesto, zaigrali pravo odbojko ter v zelo tesnih končnicah osvojili drugi in tretji niz. Tako so na koncu osvojili odlično 2. mesto na področnem prvenstvu v odbojki za starejše dečke.

Rezultati

  • OŠ Kapela : OŠ V. Polana – 2 : 0
  • OŠ I M. Sobota : OŠ I. C. Ljutomer – 2 : 0
  • OŠ I. C. Ljutomer : OŠ V. Polana – 2 : 0
  • OŠ Kapela : OŠ I M. Sobota – 0 : 2
  • OŠ I M. Sobota : OŠ V. Polana – 2 : 0
  • OŠ Kapela : OŠ I. C. Ljutomer – 2 : 1

Vrstni red

  1. mesto OŠ I M. Sobota
  2. mesto OŠ Kapela
  3. mesto OŠ I. C. Ljutomer
  4. mesto OŠ V. Polana

K uspehu naših odbojkarjev sta veliko pripomogla tudi Blaž Ajlec in Bogdan Marič, trenerja pri Odbojkarskem klubu Radenci, v katerega je ključenih kar nekaj naših dečkov.

Iskrene čestitke za odlično igro, Igor Prša.

Dostopnost