(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si
17.1.2019 - Področno v odbojki za starejše dečke - galerija slik

17.1.2019 – Področno v odbojki za starejše dečke

V sredo, 17. januarja 2019, je Športna zveza Ljutomer v telovadnici Osnovne šole Ivan Cankar Ljutomer organizirala šolsko medobčinsko prvenstvo v odbojki za starejše dečke, rojene 2004 in mlajše. Tekmovanja so se udeležile štiri šole: Osnovna šola Kobilje, Osnovna šola II Murska Sobota, Osnovna šola Veržej ter Osnovna šola Kapela. Našo šolo so odlično zastopali Timo Lukač iz 6. razreda, Maj Bajzek, Luka Domajnko in Žan Pirc iz 7. razreda, Gašper Koren, Jure Kutoš in Marcel Tompa iz 8. razreda ter Anej Belak, Sven Ploj, Jakob Stanek, David Tkalčič in Teo Založnik iz 9. razreda.

Igralo se je po sistemu vsak z vsakim na dva dobljena seta/niza do 25. Prvo tekmo smo igrali proti OŠ Kobilje, na kateri so prav vsi igralci dobili priložnost za igro. Premagali smo jih z 2:0 v nizih. Sledila je tekma proti OŠ Veržej. Nasprotniki so pokazali zelo dobro igro, mi pa smo se na začetku nekoliko prestrašili, tako da nam kljub dobri igri in veliki borbenosti v nadaljevanju ni uspelo osvojiti več od kot enega niza. Izgubili smo z 2:1. V zadnji tekmi proti OŠ II Murska Sobota smo se borili za drugo mesto. Sobočani so se dobro upirali, še posebej je izstopal en igralec, mi pa smo morali pokazati veliko znanja, borbenosti in neutrudljivosti, da smo jih premagali z 2:1.

Razpredelnica

Šola Točke Mesto
OŠ Kobilje x 0 0 0 0 4
OŠ II M. Sobota 2 x 0 1 2 3
OŠ Veržej 2 2 x 2 6 1
OŠ Kapela 2 2 1 x 4 2

Končni vrstni red

1. mesto Osnovna šola Veržej
2. mesto Osnovna šola Kapela
3. mesto Osnovna šola 2 Murska Sobota
4. mesto Osnovna šola Kobilje

Hvala ravnateljici in vsem ostalim, ki so pripomogli k uspehu naše šole. Čestitke igralcem za odlično igro in osvojeno odlično 2. mesto.

Igor Prša, učitelj športa

Dostopnost