(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

V četrtek, 13. februarja 2020, so se članice dramskega krožka udeležile mednarodnega srečanja otroških gledaliških skupin v okviru Unesco šol na OŠ Leona Štuklja v Mariboru. Predstavile so se priredbo znane pravljice ALIČINE PRIGODE V ČUDEŽNI DEŽELI. Nastopile so učenke Zala Koren, Zarja Stramič, Lana Denša, Tjaša Krajnc, Žana Čolnik (ki je v zadnjem hipu nadomestila Polono Bračko), Larisa Šafarič in Sofija Jurjovič. Spremljali sta jih mentorica dramskega krožka, učiteljica Tatjana Perša in učiteljica Alenka Kozar ter trije učenci Unesco krožka: Vid Bajzek, Jan Fras in Tiara Klemenčič.

Vtisi nastopajočih učenk o nastopu:

Bila sem zadovoljna z obiskom na šoli v Mariboru in z našim nastopom. Pri predstavi mi je bilo najbolj všeč, da smo govorile glasno in razločno. Dobro smo bile pripravljene. Jaz sem se besedilo naučila v enem dnevu namesto Polone, ki je zbolela. To je bil zame velik izziv in sem zelo ponosna, da mi je uspelo. (Žana Čolnik, 5.a)

Predstava mi je bila všeč in kljub tremi, ki smo jo imele v začetku, smo jo dobro odigrale. Ogledale smo si tudi nekaj drugih predstav. Po nastopu smo šli še v McDonald’s. (Zarja Stramič, 7.a)

Bilo je odlično, ker smo se zabavali. Tremo smo imeli samo na začetku predstave. Občinstvo je bilo zadovoljno. Čeprav smo se malo zmotile, je bil nastop dober. Tudi ostale igre so mi bile všeč. (Sofija Jurjovič, 4.a)

Zelo mi je bilo všeč, ker smo se veliko družili. Najbolj smešno mi je bilo, ko smo se zmotile pri besedilu, vendar nihče ni opazil. Tudi druge predstave so mi bile zanimive. Scena, ki smo jo izdelale same, mi je bila zelo všeč. Na začetku me je bilo malo strah, a je strah hitro minil. (Larisa Šafarič, 4.a)

 

 

 

 

Dostopnost