(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Zadnji šolski dan, 24. junija 2021, smo se vsi učenci in strokovni delavci zbrali v senci pod češnjo ter slovesno zaključili konec šolskega leta.

Ravnateljica mag. Andreja Strmšek je učencem podelila kar nekaj priznanj in nagrad.

Ob koncu šolskega leta so učenci po izdelanih kriterijih izbrali naj-sošolca. Ta naziv so prejeli: Gabrijel Karnet (1.A), Julija Par (2.A), Neža Kukec (3.A), Žan Stramič (4.A), Niko Brumec (5.a), Živa Pirc (6.A), Zoel Lampe (7.A) in Polona Bračko (8.A).

Ravnateljica je podelila tudi priznanja učencem, ki so imeli pri vseh predmetih zaključeno odlično oceno: Tara Mlaker, Gal Zalokar, Eva Kavaš, Aljaž Slavič, Tijana Rožanc, Maša Rožanc in Lana Denša.

Za naj športnika je bil v šolskem letu 2020/2021 izbran ANEJ ROMAN LELJAK.

Učenci šolske skupnosti in strokovni delavci so izbrali naj učenca za šolsko leto 2020/2021. Ta naziv je prejel devetošolec ŽAN KOLARIČ, ki se je vpisal tudi v Zlato knjigo, kar je novost, ki smo jo na OŠ Kapela uvedli v tem šolskem letu.

Ob podelitvi bralne značke 14. junija 2021 so posebno priznanje in knjižno nagrado prejeli ZLATI BRALCI. To so učenci, ki so osvojili bralno značko vseh 9 let: Maximilian Farkaš, Maj Bajzek, Maj Cehtl, Žan Kolarič in Katarina Vodopivec.

Dostopnost