(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Na Osnovni šoli Kapela smo v mesec december vstopili z dobrodelnim bazarjem.

Učenci in učitelji smo se na ta dogodek pripravljali kar nekaj časa. Zbirali smo ideje za izdelke in odpadni material, ki ga je mogoče ponovno uporabiti. V mesecu novembru smo izvedli ustvarjalne delavnice, na katerih so učenci ob pomoči učiteljev izdelovali izdelke za praznični bazar. Ponovno smo pokazali, kako ustvarjalni smo in da nam idej nikoli ne zmanjka. Ustvarili smo veliko izdelkov neprecenljive vrednosti, ki smo jih nato ponudili na tradicionalnem bazarju, ki smo ga izvedli v četrtek, 1. 12. 2022.

Tokratni praznični bazar so pričeli prvošolci z dramsko-plesno uprizoritvijo, kulturni program pa je v nadaljevanju zaznamovala glasba. Pevsko, glasbeno in igralsko nadarjeni učenci so se predstavili z zanimivimi točkami, zapela pa sta tudi glasbena zbora. Zbrane je v sklopu prireditve nagovorila tudi ravnateljica OŠ Kapela mag. Andreja Strmšek.

Izdelki učencev so hitro dobivali nove lastnike, ki so prostovoljne prispevke namenili Šolskemu skladu OŠ Kapela. Učenci in učitelji se vsem obiskovalcem bazarja prav lepo zahvaljujemo za prostovoljne prispevke.

Zapisala: Lucija Kret, učiteljica

Dostopnost