(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

V petek, 1. septembra, je šolski prag OŠ Kapela prestopilo 154 učencev, od tega 19 prvošolčkov. Šolske klopi, ki so čez poletje samevale, so spet napolnile živahne, nadobudne in radovedne glavice mlajših učencev ter malo resnejše in zrelejše glave starejših učencev. Njihove učiteljice so jim v učilnicah pripravile darilca dobrodošlice, vsi učenci pa so prejeli tudi šolsko publikacijo, mapo in marker.

Zjutraj je učence in strokovne delavce nagovorila v. d. ravnateljice Andreja Strmšek in jim posredovala osnovne informacije o novem šolskem letu ter jim zaželela dobro počutje v šoli.

Prav poseben dan je bil danes za naše prvošolčke in njihove starše. Pripravili smo jim uvodni sprejem s pozdravom ravnateljice in obeh učiteljic, nagovoril pa jih je tudi policist ter učencem razdelil rumene rutice. Učenci 4. razreda in šestošolec Gal so za prvošolce pripravili krajši glasbeni nastop. V učilnici sta jim učiteljici zaigrali še lutkovno igrico, pred šolo pa jih je čakal lično izdelan okvir za fotografiranje.

Z dobro voljo in nasmehom gremo skupaj do novega znanja in dobrega počutja!   

Dostopnost