(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Na naši šoli se je v sredo, 9.1.2013, zgodil pravi športni spektakel. Na medobčinskem prvenstvu so se pomerile ekipe OŠ Radenci, OŠ Gornja Radgona, OŠ Sveti Jurij ob Ščavnici ter OŠ Kapela.

Tekmovali smo po sistemu vsak z vsakim na dva dobljena niza do 21 točk (po uradnih odbojkarskih pravilih se igra do 25). Učenci Aljaž Mauko, Blaž Pučko, David Grah, Jan Bolčina, Marcel Kegel, Martin Šutja, Niko Vršič, Timotej Antonič, Ruben Dubrovski, Tilen Ivanič in Tilen Pintarič so zastopali našo šolo. Pomagali pa so tudi drugi učenci, da je dogodek res izgledal vrhunsko. Eva Klemenčič in Katja Kocbek sta skrbeli za glasbo, Viktorija Šafarič in Lara Klemenčič sta pisali zapisnike, Taja Jauk in Nika Plohl sta obračali ročni semafor, Nika Haložan in Ema Dubrovski sta upravljali z elektronskim semaforjem, Timoteja Čolnik in Nejc Kozar pa sta poskrbela za fotografiranje. Vsi so svoje delo odlično opravili, zato se jim zahvaljujem.

Učenci naše šole so se v igri izvrstno izkazali in premagali vse ekipe razen OŠ Gornja Radgona, proti kateri so tesno izgubili. Osvojili so odlično 2. mesto.

Končni vrstni red:

  1. mesto OŠ Gornja Radgona
  2. mesto OŠ Kapela
  3. mesto OŠ Radenci
  4. mesto OŠ Sveti Jurij ob Ščavnici

 Iskrene čestitke in hvala vsem. Igor Prša

Dostopnost