(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Galerija slik - 2. Comenius mobilnost - Belgija. V času od 25. do 28. 3. 2014 so se udeležili srečanja partnerskih šol v Belgiji v mestu Leuven učitelja Igor Prša in mag. Bernarda Roudi ter ravnateljica mag. Anastazija Avsec. Obiskali so dve osnovni šoli De Grasmus in De Klare Bron. Vseh udeležencev, učiteljev in ravnateljev iz partnerskih šol, ki so se udeležili srečanja je bilo skupaj 13.

Comenius projekt Moč povratne informacije je usmerjen v povratno informacijo med različnimi deležniki v šolskem prostoru. Tokratna tema srečanja je bila povratna informacija učitelj-učitelju ter načini povratne informacije, ki jih uporabljajo belgijski učitelji pri svojem vsakdanjem delu z učenci v razredu. Udeleženci srečanja so bili navdušeni nad prikazanimi pedagoškimi praksami, ves čas obiska so v neformalnih razgovorih  izmenjevali vtise med seboj in aktivno sodelovali v strokovnem izobraževanju z zunanjim strokovnjakom.

Skupni dnevi so hitro minili zaradi vsebinsko bogatega programa. Naslednjo, tretjo mobilnost v projektu gosti šola koordinatorica projekta in to je naša šola. Partnerske šole iz Belgije, Danske, Portugalske in Švedske nas bodo obiskale od 3. do 6. junija 2014. Veselimo se njihovega obiska.

mag. Anastazija Avsec, ravnateljica

 

 

Dostopnost