(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Galerija slik - Šola v naravi Bohinj - 5. in 7. razred. Učenci so se odpravili v ponedeljek, 5. maja 2014 na  teden izkustvenega učenja v šolo v naravi v Center šolskih in obšolskih dejavnosti Bohinj.Pred njimi je zagotovo najboljši teden pouka v najboljši učilnici na svetu, to je naravi.

Učenci in učiteljice so srečno prispeli v Bohinj. Po kosilu so sledile že prve aktivnosti,  pohod in ter seznanitev z geografskimi značilnostmi Bohinja. V torek, 6. 5. 2014 so se preizkusili v plezanju na steni ter možnostmi preživetja v naravi. Tretji dan šole v naravi je bil namenjen vožnji s kanuji po Bohinjskem jezeru in lokostrelstvu.  Večerne aktivnosti so s cirkusanti in še drugimi različnimi družabnimi igrami še dodatna popestritev. Četrti dan so raziskovali gozd.  V petek, 9. 5. 2014 se vračajo domov po kosilu. Odhod iz Bohinja je ob 14.00 uri in predviden prihod k šoli je 17.30 do 18.00.

Učenci so se  z učiteljicami Lucijo Kret, Angela Stajnko in Zdenko Marinič srečno vrnili domov, polni lepih vtisov in doživetij.

mag. Anastazija Avsec, ravnateljica

Dostopnost