(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si
Galerija slik - 16.12.2014 - Medobčinsko prvenstvo v odbojki za dečke

16.12.2014 – Medobčinsko prvenstvo v odbojki za dečke

V torek, 16. decembra 2014, se je na naši šoli odvijalo medobčinsko prvenstvo v odbojki za starejše dečke. Turnirja sta se poleg naše šole udeležili še OŠ Radenci in OŠ Gornja Radgona. Tekme, na katerih je za to, da je vse teklo po predpisih, skrbel izprašani odbojkarski sodnik Tadej Mesarič, je bučno spremljala polna dvorana kapelskih učencev.

Žreb je odločil, da se na prvi tekmi pomerimo z OŠ Gornja Radgona in kot se je izkazalo na koncu, je prav ta napeta tekma, ki se je po dramatičnih zaključkih končala z minimalno zmago gostov, odločala o zmagi na turnirju.

Na drugi tekmi smo brez večjih težav premagali radenčane. Za konec pa so se med sabo pomerili še OŠ Radenci in OŠ Gornja Radgona, kjer pa so radgončani v razburljivi tekmi premagali radenčane.

Našo šolo so zastopali

Za našo šolo so se se borili Žan Bedrač, Ruben Dubrovski, Kristjan Fras, Filip Kovačič, Luka Marinič Aleks Rautar in Sašo Zupančič iz osmega razreda ter Kristjan Čolnik, Tilen Ivanič, Rok Knupleš, Gregor Koren, Jure Marinič in Urban Ploj iz devetega razreda

Pomočniki

Hvala tudi učencem, ki so pomagali, da je tekmovanje nemoteno teklo, Iris Benkovič, Zala Kosi in Sendy Zver za zapisnikarsko mizo ter D.J. Filip Kutoš in Blaž Pučko za digitalnim semaforjem. Hvala tudi vsem ostalim, ki ste pomagali pripraviti in pospraviti telovadnico ter sevada osebju v kuhinji, ki je poskrbelo za topel obrok.

Končna razvrstitev

1. mesto OŠ Gornja Radgona

2. mesto OŠ Kapela

3. mesto OŠ Radenci

Čestitke vsem. Igor Prša.

Dostopnost