(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si
V petek, 17. 4. 2015 sta sodelovala naša zbora, OPZ in MPZ na območnem srečanju otroških in mladinskih pevskih zborov v OŠ Gornja Radgona. Skupaj je ta dan zapelo kar 650 otrok. Oba zbora sta se predstavila s po tremi pesmimi. Iskrene čestitke za uspešen nastop zborovodkinji učiteljici Karini Matjašič in vsem pevcem, še posebej bi izpostavila pevce soliste. Pri OPZ sta bila solista Gašper Koren in Rene Sedlar (oba 4.a). Pri MPZ je bila solistka Maja Vrečič Tivadar (7.a). Zbor je spremljala na flavti učenka Nika Verhovnik (8.a, učenka Glasbene šole Gornja Radgona). Vsi, ki smo prisostvovali revijama, smo bili ponosni na nastopa in ubranim petjem naših zborov. Po koncu območnega srečanja, smo lahko prisluhnili še odraslemu mešanemu pevskemu zboru “GSANG FOR FUN” iz mesta Bruchsal iz Nemčije.

 mag. Anastazija Avsec, ravnateljica

Vabimo vas na prireditev ČRIČEK POJE – območno revijo otroških in mladinskih pevskih zborov,  OPZ in MPZ, ki bo v petek, 17.4.2015, ob 16. in 18. uri v OŠ Gornja Radgona. Po reviji bo nastopil gostujoči zbor “GSANG FOR FUN” iz mesta Bruchsal iz Nemčije. Vstop na prireditev  je prost.
Na reviji sodelujeta tudi naš otroški in mladinski zbor z zborovodkinjo učiteljico Karino Matjašič.

Razpored avtobusnih prevozov za pevce naše šole v Gornjo Radgono in nazaj k šoli:

* ob 16. uri za otroške pevske zbore                                     * ob 18. uri za mladinske pevske zbore.

Predviden ODHOD avtobusa izpred šole Predviden PRIHOD avtobusa k šoli OBLAČILA
OPZ Ob 14.00 uri. Zbor pred šolo je ob 13.45 Ob 17.15 Jeans hlače, bela majčka z dolgimi rokavi
MPZ Ob 17. 15 uri. Zbor pred šolo je ob 17.00 Ob 20.15 Jeans hlače, črna majčka z dolgimi rokavi

Vabimo vas, da nam prisluhnete. Če boste po nastopu svoje otroke prevzeli v Gornji Radgoni, lahko to storite le po dogovoru z učitelji spremljevalci, sicer pa vas prosimo, da pridete po otroke k šoli.

 

Zborovodkinja:                                                                                                                    Ravnateljica:

Karina Matjašič                                                                                                                 mag. Anastazija Avsec

Dostopnost