(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Učenci so v prazničnem decembru ustvarjali z mislijo na prihajajoče božično-novoletne praznike. S čajanko, na kateri se bodo posladkali v petek, 18. 12. 2015  s sladkimi dobrotami, ki so jih sami pripravili, bo čaroben čas postal za naše učence še omamno dišeč in sladek.

Tudi šolske prostore imamo lepo okrašene in vsi skupaj že lahko občutimo, da so blizu božični prazniki in s tem za mnoge najljubši čas v letu, ko ljudje nekoliko upočasnimo svoj hiter tempo življenja ter se umirimo v krogu svoje družine. Učenci v skupini podaljšanega bivanja 2 z učiteljico Nino Budja Zalokar so bili tisti, ki so naše šolsko pročelje in številna okna okrasili s snežinkami. Največ snežink je izrezala učenka 3. razreda Zala Koren. Njej so pomagali njeni sošolci, prav tako učenci 3. razreda. To so bili učenci: Tjaša Krajnc, Lana Denša, Tea Kovač Ružič, Rene Mulec, Niki Novak ter iz 2. a Nikolaj Farkaš in Niko Domanjko. Najlepša hvala Zali in vsem učencem, ki so okrasili našo šolo ter učiteljici Nini Budja Zalokar.

Ko vstopimo v šolsko notranjost, na hodnik ob telovadnici, nam ponavadi pogled seže na oder, kjer je pripravljena dekoracija z namenom, da se bolje počutimo. Šolski oder je uredila učiteljica Ida Petek s čudovito dekoracijo, ki nam je pričarala pravo zimsko pravljico. Pri vhodu v šolo je letos prvič urejena smrekica, ki so jo okrasili in izdelali otroci v Vrtcu na Kapeli z vzgojiteljicama Tilčko Matjašec in Greto Zemljič. Hvala otrokom iz vrtca ter njunima vzgojiteljicama za dekoracijo pri vhodu.

Hvala vsem ki ste poskrbeli, da so se naši šolski prostori odeli v zimsko praznično opravo.

mag. Anastazija Avsec, ravnateljica

Dostopnost