(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Petek, 12. 5. 2017: Učenci so se znova preizkusili v lokostrelstvu. Po kosilu se bodo odpravili domov. Predviden prihod k šoli je ob 17.30.

Četrtek, 11. 5. 2017: Učenci so spoznali kanuizem in se odpravili na daljši pohod.  V “živo” so videli odtis medvedje šape v blatu. Res izjemna izkušnja za vse naše učence in učiteljice.

Torek, 9. 5. 2017: Učenci so se dopoldne srečali s športno disciplino, ki nam je vsem nekoliko tuja, to je z lokostrelstvom. V reki Kolpi so raziskovali  in opazovali  živali. Kaj vse jih je presenetilo, nam bodo povedali, ko se vrnejo domov. Popoldan je minil v spoznavanju orientacije. Učiteljica Helena Hedžet sporoča, da se imajo odlično.

Ponedeljek, 8. 5. 2017: Učenci in učiteljice so srečno prispeli v vasico Radenci. Po kosilu so se odpravili na daljši pohod, zvečer pa so lahko  preverili svoje strahove, ko so se  “v živo” srečali s kačo. Veselijo se jutrišnjega dneva in aktivnosti, ki so jih zanje pripravili.

 

Naši petošolci in sedmošolci odhajajo v ponedeljek, 8. 5. 2017 v Center šolskih in obšolskih dejavnosti (CŠOD), dom Radenci.

V Beli krajini, neposredno ob reki Kolpi, leži sredi travnikov, njiv in gozdov vasica Radenci, v kateri je tudi CŠOD Radenci.

Želimo jim, da preživijo zanimiv in novih izkušenj bogat šolski teden,  v najboljši učilnici na svetu – v naravi.

Prijetno pot v Belo krajino.

 

mag. Anastazija Avsec, ravnateljica

Dostopnost