(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Čeprav smo že pridno zakorakali v novo šolsko leto, je prav, da se spomnimo tudi zadnjega šolskega dne v mesecu juniju, ko smo se vsi polni pričakovanj veselili poletnih počitnic.

V ponedeljek, 24. junija 2019, smo se vsi učenci in strokovni delavci zbrali v šolski telovadnici. Osmošolci z učiteljico Angelo Stajnko so pripravili kulturni program ob obeležitvi dneva samostojnosti in enotnosti, ki ga praznujemo 25. junija.

Zadnji šolski dan – obeležitev dneva samostojnosti in enotnosti

Sledil je pozdravni nagovor ravnateljice, mag. Andreje Strmšek. Sledila je podelitev priznanj učencem, ki so bili v zadnjem učnem obdobju izbrani za naj-sošolce v posameznih razredih in podelitev nagrad učencem, ki so imeli v šolskem letu 2018/2019 vse predmete zaključene z odlično oceno. To so bili: Tijana Rožanc in Eva Kavaš iz 3. razreda, četrtošolci Žana Pirc, Vid Bajzek, Maša Rožanc, Neža Lušanc in Filip Stanek, sedmošolec Anej Roman Leljak, osmošolka Ronja Slavič in devetošolec Jakob Stanek.

Učiteljice mentorice so podelile priznanja učencem, ki so jih dosegli na različnih tekmovanjih. Učitelj Igor Prša je podelil pokal in nagrado naj-športnici AnamariŽnuderl, ki je bila v času zaključne šolske prireditve odsotna na tekmovanju.

Ob zaključku druženja v telovadnici so se devetošolci predstavili z izborom plesov z njihove valete.

Zapisala: Tatjana Perša

 

Dostopnost