(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Razmišljanja o miru na svetu, o življenju, prihodnosti, ljubezni in medsebojnem razumevanju, o miru kot vrednoti, po kateri hrepeni vso človeštvo, so tudi letos učenci od 6. do 8. razreda simbolično izrazili v svojih likovnih delih.

V četrtek, 14. novembra 2019, je bila v Maximusu Gornja Radgona otvoritev razstave »Plakat miru« v organizaciji Lions kluba Gornja Radgona.

Po slovesnem pozdravu in nagovoru koordinatorja projekta »Plakat miru«, Tadeja Pintariča, so nagrajencem, ki so se uvrstili v ožji izbor LK Gornja Radgona, podelili nagrade in priznanja.

Tema letošnjega mednarodnega likovnega natečaja je bila “Journey of Peace” – Pot miru.

Med tremi nagrajenimi deli je tudi plakat Vite Filipčič, učenke 8. A razreda. Nagrajena dela so bila poslana na državni izbor vseh Lions Klubov Slovenije.

 »VSE RASE HODIMO PO ISTI POTI MIRU« je sporočilo nagrajenega likovnega izdelka – plakata učenke 8. razreda Vite Filipčič.

V Maximusu so razstavljeni še plakati osmih učencev naše šole: Sophie Lampe, Zale Koren, Zarje Stramič, Katarine Vodopivec, Zoel Lampe, Tee Kovač Ružič, Lane Denša in Tanje Marajh.

Čestitamo vsem sodelujočim učenkam, posebej pa nagrajenki in finalistki Viti.

Razstava bo na ogled do 5. decembra 2019. Vabljeni!

Mentorica Ida Petek

 

Dostopnost