(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

V torek 21.4. smo v 6. A in 7. A razredu izvajali dan dejavnosti na temo odpadki. Ker smo razvojna šola v projektu NA-MA POTI, smo se odločili izvesti naravoslovni dan, ki bi vključeval elemente naravoslovne in matematične pismenosti.

Tako so se učenci znašli z nalogami, ki jih niso deležni velikokrat pri pouku, kot so načrtovanje raziskovanja, ogled videoposnetka na dano temo, branje člankov, izražanje mnenje glede na prebrano in ogledano, ter seveda izdelovanja izdelka iz odpadnega materiala.

Zaradi trenutne situacije, v kateri smo se znašli od sredine marca naprej, so učenci vestno reševali naloge doma in jih poslali v ogled.

Pri tem bi pohvalil učence, ki so bili marljivi in že opravili to nalogo. Slike vaših izdelkov so že objavljene tudi na šolski spletni strani.

Prihajajo pa prazniki in počitnice, v katerih vam želim veliko veselja in druženja z najbližjimi kolikor je to mogoče. Naberite si še malo tudi moči, ker ni več daleč do šolskih poletnih počitnic, ki si jih s takim delom zaslužite.

Lep pozdrav

Učitelj Peter Škofič

Dostopnost