(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Spoštovani starši, učenci, prijatelji naše šole.

Telesna dejavnost je pomemben del zdravega življenjskega sloga ter pomemben dejavnik pri ohranjanju in krepitvi zdravja. Velikokrat v novoletne zaobljube vključimo telesno dejavnost, žal pa se pogosto te zaobljube ne izpolnijo po načrtih.

Iz tega razloga so se na NIJZ Murska Sobota odločili, da v letošnjem letu zapišejo posebno gibalno-novoletno zaobljubo ter jo skušajo z našo in vašo pomočjo uresničiti. Kot Zdrava šola z NIJZ  tesno sodelujemo že vrsto let in zato smo se odločili za sodelovanje.

Vabimo vas torej k sodelovanju pri virtualni akciji »Zimska gibanica«, v kateri bomo skušali s skupnimi »napori« uresničiti novoletno zaobljubo in zbrati 1 milijon minut gibanja ter s tem nekoliko razgibati začetek novega koledarskega leta oziroma telo spraviti v gibanje.

Akcija bo trajala do 28. februarja 2021 in k zbiranju minut se lahko pridruži čisto vsak. Zajete so vse oblike telesne aktivnosti: tek, hoja, kolesarjenje, nogomet, badminton, lovljenje, zumba, joga, ples, krepilne vaje … Opravite jih lahko v naravi ali doma. Pomembno je samo, da seštevate minute in jih sporočite na povezavo https://www.1ka.si/a/316866 ali preko FB Messenger-ja “Zgeni.se”.

Akcijo lahko spremljajte na FB strani in Instagram profilu »Zgeni.se«, kjer boste našli tudi vse podrobnosti o akciji. Za motivacijo bodo vsakodnevno objavljali tudi kratke nasvete in gibalne filmčke.

https://www.facebook.com/zgeni.se

https://www.facebook.com/events/181194530378036/

K sodelovanju povabite še svoje družinske člane, prijatelje, sorodnike, sodelavce …

Skupaj nam bo uspelo doseči zastavljeni cilj – 1 milijon minut gibanja. Torej – AKCIJA!

Dostopnost