(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

V sredo, 7. aprila 2021, ko še širom po svetu obeležuje svetovni dan zdravja, smo na naši šoli izvedli skupni dan dejavnosti z naslovom Sijem od zdravja.

Kot šola smo že od leta 1998 članica Mreže zdravih šol Slovenije in skozi dejavnosti, ki jih izvajamo, posebno pozornost namenjamo zdravju in vsemu, kar je z njim povezano.

Na letošnjem dnevu dejavnosti smo izpostavili naslednjih 5 področij: gibanje, zdrava prehrana, duševno zdravje, čisto in prijazno okolje in digitalni mediji ter s tem povezano varno, odgovorno in vljudno vedenje na spletu.

Dejavnosti so sicer potekale na daljavo, a zato nič manj intenzivno. Učenci so pripravljali zdrave prigrizke in se nekateri preizkusili tudi v kuhanju. Opravili so spomladansko čiščenje doma in okolice, izvedli očiščevalno akcijo na sprehodu po domačem kraju, plesali ob Just dance plesni koreografiji, izvajali delavnice na temo digitalnih medijev, izdelali izdelek za »dušo« ob sproščujoči glasbi in še in še bi lahko naštevali.

Nastali so čudoviti izdelki in vabimo vas, da si jih ogledate v galeriji slik, ki je v nastajanju in se že pridno polni s fotografijami učencev.

Dostopnost