(02)566 90 60 tajnistvo@os-kapela.si

Sreča je v majhnih stvareh, v drobnih pozornostih, v stisku roke in prijazni besedi. Da vse to res drži, so ponovno spoznali tudi učenci OŠ Kapela.

V četrtek, 15. decembra 2022, so Paulina Belak, Mark Čurin, Evelyn Stanek, učenci 2. razreda, ter Ivana Gorza in Nadja Kapun, učenki 7. razreda, z učiteljicama Heleno Hedžet in Alenko Kozar, obiskali stanovalce Doma starejših občanov SeneCura v Radencih. V domu jih je prijazno sprejela ga. Tanja Gajser, ki jih je popeljala po oddelkih doma.

Učenci so stanovalcem razdelili darilca, ki so jih s pomočjo učiteljic izdelali za vse stanovalce doma. Ob tem so jim zaželeli tudi lepe praznike in srečno novo leto.

Stanovalci so se razveselili prazničnih pozornosti, najbolj pa so jih osrečili nasmejani otroški obrazi, stiski rok in tople besede.

Tudi za učence je bilo to posebno doživetje, saj je srečanje in kratko druženje s starejšimi pustilo pri njih močan vtis.

Vsi skupaj smo spoznali, kako malo je potrebno za iskrice sreče v očeh, saj je najlepše darilo, ki ga podarimo, naš čas.

Zapisala: Alenka Kozar

Dostopnost